هشتمین همایش بیوانفورماتیک ایران

فراخوان هشتمین همایش بیوانفورماتیک ایران

با یاری خداوند متعال هشتمین همایش بیوانفورماتیک ایران با همکاری دانشگاه زابل و انجمن بیوانفورماتیک ایران، از ۲۹ بهمن ماه تا ۱ اسفند ماه سال ۱۳۹۷ در دانشگاه زابل برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این گردهمایی ایجاد فرصتی برای ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی-پژوهشی در زمینه های مختلف بیو انفورماتیک  و برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان و پژوهشگران به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری‌های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاهی و صنعتی است. امید است که برگزاری این همایش بتواند به هم افزایی تجربه ها و ارتباط مستقیم و رو در روی پژوهشگران و دانشجویان فعال در زمینه بیوانفورماتیک کمک شایانی نماید. این همایش فرصتی خواهد بود تا علاقه مندان بتوانند بواسطه سخنرانی، ارائه پوستر و برگزاری میزگردهای تخصصی و شرکت در کارگاه های آموزشی به بحث و تبادل اطلاعات در خصوص انواع روشها، رویکردهای نظری و کاربردهای عملی دانش بیوانفورماتیک بپردازند. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دعوت می‌شود با ارائه نتایج پژوهش‌های اصیل و منتشرنشده و تجربیات خود بر غنای علمی این کنفرانس بیافزایند.

وبگاه هشتمین همایش بیوانفورماتیک ایران

کانال تلگرام هشتمین همایش بیوانفورماتیک ایران