نرم افزار NCC-Finder

💻نرم افزار NCC-Finder:
🛠ابزار بیوانفورماتیکی برای تجزیه و تحلیل تاثیر محیط پیرامونی آمینواسیدها با هدف طراحی و مهندسی پروتئین و افزایش پایداری آن است. در ادامه درباره هر یک از این ماژول ها به اختصار توضیح داده شده است.
1.پیدا کننده همسایه: آمینواسیدهای همسایه آمینواسید مورد نظر را پیدا کرده که میتواند به آنالیز ساختاری با هدف دست کاری پروتئین کمک کند.
2. پیدا کننده ارتباط: آمینواسیدهای بین دو subunit را مشخص میکند که میتواند سرنخ های ارزشمندی با هدف کنترل میانکنش پروتئین ها بدهد.
3. پیدا کننده آمینواسیدهای حیاتی: آمینواسیدهای مهم در پایداری پروتئین را شناسایی و در اختیار کاربر قرار می دهد.

📌این نرم افزار زیر نظر
قای دکتر سیدشهریار عرب و در گروه بیوانفورماتیک دانشگاه تربیت مدرس،
توسط خانم دکتر نیلوفر شیروانی زاده(ماژول اول و دوم) و
خانم سارا نعمتی(ماژول سوم) توسعه یافته است و از طریق لینک زیر در دسترس عموم قرار دارد: