برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان Bioinformatics Programming Using Python

برنامه نویسی بیوانفورماتیک با استفاده از پایتون

گروه بیوانفورماتیک دانشگاه علم و فرهنگ کارگاه آموزشی برنامه نویسی پایتون در دور مقدماتی به صورت رایگان جهت دانشجویان کارشناسی ارشد بیوانفورماتیک و سایر دانشجویان علاقمند در روز چهارشنبه مورخ 28 آذر ماه 1397 در سالن جلسات دانشگاه از ساعت 12 الی 15 برگزار نمود. در این کارگاه ابتدا جناب آقای دکتر حمید رضا عرفانیان مدیر گروه محترم بیوانفورماتیک در خصوص این زبان برنامه نویسی مطالب مهمی را بیان نمودند.
ایشان از توانایی و سادگی زبان پایتون و کاربرد آن در مسائل علمی بویژه در علم بیوانفورماتیک مطالب ارزشمندی بیان نموده و در ادامه جناب آقای مهندس محمد سلامتی ( برنامه نویس و دانشجوی کارشناسی ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه علم و فرهنگ) با تسلط کافی و بیانی ساده به معرفی این زبان قدرتمند و جذاب پرداختند.

به دلیل استقبال خوب دانشجویان  و تقاضای آنها مقرر شد تا گروه در زمان دیگری دور دوم این کارگاه را با همکاری این عزیزان برگزار نماید.